ce spune media

CLAUDIA MARTINICĂ

Formația Claudia Martinică este garanția reușitei nunții sau petrecerii dumneavoastră!

Copil fiind, Claudia Martinică a învățat primele cântece de la bătrânii din satul sau natal Bălțați, jud.Iași. Interpreta a produs o frumoasă impresie încă de la prima sa apariție în public.

Bunul simț tradițional dar și stilul propriu de interpretare, probează apropierea și dragostea de cântecul popular. Este perseverentă, virtutea necesară unui adevărat artist.

Un argument al acestor afirmații ar fi și melodiile pe care vi le propunem spre audiție, piese ale căror principale atribute pot fi definite prin acuratețe, sinceritate și profunzime.

Melodiile interpretate de Claudia Martinică sunt cu adevărat piese de o mare frumusețe în care vibrează o paletă de sentimente: dragoste, dor, jale, veselie – cântece șlefuite artistic de interpretă.

Claudia Martinică este într-o constantă ascensiune, pe drumul performanțelor artistice, dovadă fiind și cele două albume: “Omu-n viață-i călător” și “Așa-i lumea pe pământ”.

Claudia Martinică
590

evenimente susținute

18

participări emisiuni TV

27

clipuri video

54

concerte susținute

Formația Claudia Martinică

Componența formației

Formația Claudia Martinică participă la evenimente, însoţiţi întotdeauna de DJ, sonorizare şi instrumente de înalta clasă profesională. Noi cântăm 100% live, atât cu negative cât şi acompaniaţi de orchestră. Fiecare solist este specializat pe anumite genuri muzicale, repertoriul muzical fiind permanent actualizat.

Claudia Martinică

Claudia Martinică

Interpretă muzică populară

Bianca Martinică

Bianca Martinică

Solistă muzică ușoară